306465a

Als Front-end developer, zoek ik naar kansen waarin ik gebruik kan maken van mijn kennis van techniek en mijn passie voor design. Ik ben in staat om mooie en bruikbare websites en applicaties te maken die daadwerkelijk business value toevoegen.

Mijn doel is om websites en applicaties te bouwen waarbij gebruikers niet hoeven na te denken om taken uit te voeren. Waarbij frustraties worden weggenomen en fouten worden voorkomen. Mijn ervaringen stellen me in staat om complexe projecten uit te voeren op een hoogwaardig niveau in complexe omgevingen binnen grote organisaties.

Kennis van:

 • Scrum, en Agile, Test Driven Development
 • Interaction-, visual design, en diverse CMS applicaties
 • Consultancy, ontwikkelen en implementatie van UX
 • Development deadlines en het werken met onsite, virtuele en offshore development teams
 • Implementatie van web toegankelijkheid standaarden en SEO
 • Ontwikkelen en implementatie van Front-end Architectuur methodieken
 • Communicatie met business teams door de gehele organisatie en externen
 • Adviseren en initiëren van initiatieven die ten goede komen voor het product en/of workflow
 • Maken van resource en delivery planningen

Ervaring met:

 • Schrijven van efficiënt en Schaalbare en Modulaire Object Oriented HTML, CSS en javascript
 • Webrichtlijnen & WCAG 2, W3C en web semantiek
 • Responsive & adaptive designs, jQuery mobile
 • HTML 5 CSS 2, 3, LESS, SASS
 • jQuery, Prototype, Dojo, Yui
 • Java/J2EE applicaties, XML / XSLT, JSON\
 • Eclipse, SVN, Git
 • Axure RP, Balsamiq, mockingbird
 • Fireworks, Photoshop, Indesign, Illustrator, After Effects
 • Omniture, Fatwire, Weblogic, Orbeon, GX, Intershop

Bekijk mijn LinkedIn Profiel

 Neem contact met mij op

Opdrachtgevers

Loading Disqus Comments ...
Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie