Telfort-logo

Telfort had  de wens om van diverse systemen naar een platform te migreren. Ze kozen voor GX omdat ze hier positieve ervaringen mee hadden.  Ze wilde de huidige vormgeving behouden en met behoud van alle functionaliteiten een nieuwe website beginnen. Voor mij de uitdaging om de nieuwe website te laten aansluiten op de oude vormgeving maar met ontwikkeling van een stevige basis voor toekomstige ontwikkelingen.

telfort

Daarnaast wilde ze mobiele bezoekers beter bedienen met een kanaal hiervoor afgestemd maar men wilde geen twee websites (content base) beheren. Met GX ging dit prima en konden we beide websites ontwikkelen en opleveren binnen de afgesproken termijnen.

Tom heeft hiervoor de gehele Front End architectuur opgezet en ontwikkeld. Samen met een medior Front End developer zijn alle functionaliteiten en componenten ontwikkeld.

Telfort-mobiel

Om dit voor elkaar te krijgen werd er intensief door een klein team developers, designers en de opdrachtgeverngewerkt via de SCRUM project methode. Met een dagelijkse standup werd er in een tweewekelijkse Sprint producten en functionaliteiten opgeleverd en gedemonstreerd.

 

Neem Contact op

 

Benieuwd naar het resultaat?

Loading Disqus Comments ...
Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie