Over Tom

De afgelopen jaren heb ik mezelf ontwikkeld als innovatieve agile consultant met kennis en inzichten in diverse projecten, en weet ik wat een realistisch resultaat is met de juiste kwaliteit en meerwaarde voor de business.

Ik ben een Agile coach die graag zijn kennis en ervaring deelt in een projectteam, om mede door mijn leiderschapsstijl het beste van ieder project lid tot zijn/haar recht te laten komen. Dan pas bereiken we synergie en dat komt de business ten goede. Idealiter via de scrummethodiek waarbij individuele krachten van de verschillende projectleden gebruikt wordt.

Omdat ik gericht ben op de realistische behoeften van de klant, zorg ik dat wij elkaars verwachtingen goed kennen en daar waar nodig zet ik mijn kwaliteiten als intermediair in. Ik ontdek graag nieuwe innovatieve technische toepassingen en technieken.

Door overzicht te houden in complexe situaties kan ik situationeel handelen, en tijdig aangeven waar de risico’s op de juiste kwaliteit en tijdigheid van het resultaat liggen. Evenals mijn vaardigheden om processen te definiëren.

kernwoorden: ✶ brug tussen organisatie en techniek ✶ openstaan voor vernieuwing ✶ kennis en ervaring delen ✶ transparantie ✶ overzicht hebben in situaties ✶ mensen mens ✶ situationeel handelen ✶ analytisch en gestructureerd ✶ verwachtingsmanagement ✶ coaching met ratio en emotie ✶ analytisch, technisch en commercieel inzicht ✶ realistische kwaliteit leveren ✶ buiten bestaande paden ✶

Leave a Reply

Your email address will not be published.